Jullie recruitment uitdaging oplossen is ons gezamenlijk doel!

Het geeft mij een super drive om klanten met een recruitment vraagstuk te kunnen ondersteunen en ze een passende oplossing te geven.

Daarnaast is het geweldig om een (latent) werkzoekende te kunnen begeleiden naar een nieuwe uitdaging. Ik geloof dat elke sollicitant  een persoonlijke aanpak verdient met de juiste adviezen, zodat de stap naar een nieuwe uitdaging zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt.

Het eindresultaat is dat de klant kan groeien met zijn/haar organisatie en de nieuwe medewerker nieuwe perspectieven heeft gekregen voor zijn toekomst.

Ik ga dagelijks met plezier weer aan de slag om bedrijven en werkzoekenden verder te helpen en met elkaar te verbinden.

Anja Neinders
Mark Analbers

In gesprek gaan met de klant, samen kijken naar de beste oplossingen en een band opbouwen en onderhouden, daar krijg ik als accountmanager ontzettend veel energie van.

Het leukste aan mijn functie is dat ik twee werelden mag combineren en - naast commercieel - ook operationeel betrokken ben als projectmanager. Een traject met de klant - naar volle tevredenheid - afronden is elke keer weer het doel, maar juist ook om klanten positief te verrassen motiveert enorm.

De klant volledig ontzorgen en hen - met ons totaalconcept - op een structurele wijze voorzien van kwalitatieve medewerkers levert het mooiste eindresultaat!

Hoe we dat doen? Door jouw uitdaging écht te begrijpen. Dat kan betekenen dat we – een tikkeltje eigenwijs – een andere weg inslaan dan van tevoren bedacht. Maar waarbij het uiteindelijke resultaat overtreft waar je vooraf op hoopte.

Om jou verwachten te overtreffen werken we samen met een betrokken team, dat de lat graag steeds hoger legt. Zo kunnen we samen jullie ultieme resultaat bereiken!