Terug naar overzicht

UX/UI designer Service Partners

  • € 2100,- € 2900.- bruto
  • 40 urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskosten
Ewan Developer

Bedrijfsverhaal & toekomst

Service Partners is een internationaal groeiende business-to-business dienstverlener met een breed portfolio aan services en software oplossingen. Wij bieden oplossingen aan onze klanten voor specifieke delen van het bedrijfsproces. De oplossingen die wij bieden bestaan uit een combinatie van het inzetten van software en professionals en waar nodig verzorgen wij de volledige personele bezetting voor de uitvoering van projecten. Service Partners is met verschillende brands actief in de markt. Deze brands hebben een specifieke focus en herkenbaarheid in de betreffende markt. In de functie van UX/UI designer ben je zowel voor de Service Partners groep actief als voor de specifieke brands FUND planning, Stocktrace en PSS. Dit zijn de brands van de eigen software producten van Service Partners en van de brand waar onze software ontwikkel expertise zit.

Slachthuiskade
Slachthuiskade

Het werk

Als UX/UI designer werk je bij Service Partners in een snelgroeiend team van technische en creatieve experts. Wij werken aan (mobiele) software applicaties en websites met een grote complexiteit. Wij willen de gebruiker van de applicatie een goede belevenis geven van de applicatie door het creëren van de ideale userinterface. Bij PSS werk je zowel aan eigen producten als aan projecten in opdracht van klanten. De oplossingen en producten die we bieden bestaan uit een combinatie van webapplicaties en specifieke apps voor iOS en Android.

Presentation

Ontwerp/design

Suitcase

Afstemming klant

Communication

Intern overleg

Slachthuiskade

Dagelijkse taken

Voor een personeelsplanningsysteem wordt een bestaande app voor Android en iOS gebruikt. De wens is dat de (enkele honderden) gebruikers van de app ook hun uren kunnen schrijven. Dit moet uiteraard zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk worden aangeboden. De drempel moet zo laag mogelijk worden om te zorgen dat het invullen van de gewerkte uren snel gaat. In de worklfow van het invoeren van de uren zijn diverse afhankelijkheden. Afhankelijk van gemaakte keuzes in de workflow moet bepaalde informatie hierbij wel of niet worden getoond of gevraagd. Hierbij moet uiteraard rekening gehouden worden met inpassing in de interface van de bestaande app. Naast het invullen van de uren, moet een gebruiker ook zien welke uren zijn ingediend en wat status is van die uren.

Coen App Developer

Wat maakt jouw baan zo interessant bij dit bedrijf?

Ik werk met veel plezier op de developer afdeling. Naast mijn baan ben ik ook nog in opleiding. Ik krijg hier veel kansen en daarnaast werk ik nauw samen met mijn collega's waardoor we mooie resultaten boeken.

Kwaliteiten

  • MBO/HBO (starter)
  • Creatief
  • Communicatief