Terug naar overzicht

Supply Chain Planner

  • 40 urige werkweek
  • 30 vakantiedagen
  • tegemoetkoming aanvullende ziektekosten
Coulisse Claudia

Bedrijfsverhaal & toekomst

Wij zitten volop in het transformatieproces van optimalisatie en professionalisering van onze Supply Chain processen. In deze centrale rol binnen de organisatie ben je verantwoordelijk voor de juiste voorraadhoogtes en planning. Jij zorgt voor het optimaal managen van de goederenstroom en neemt proactief initiatief om processen te verbeteren.

Coulisse showroom
Coulisse

Het werk

Om onze klanten optimaal te kunnen beleveren, zijn het analyseren van data en integraal aansturen van de keten belangrijke factoren voor succes. Jij levert in het team een actieve bijdrage aan het verder professionaliseren en optimaliseren van onze wereldwijde logistieke vraagstukken.
Met jouw proactieve houding informeer jij klanten tijdig over de beschikbaarheid van artikelen. Jij draagt zorg voor de beoordeling, het opstellen en uitzetten van het inkoopvoorstel en maakt daarbij gebruik van de juiste forecast.

Process

Proces verbetering

Communication

Service afstemming klant

Money

Budgetbeheer

Coulisse warehouse Coulisse showroom Coulisse werkplaats

Dagelijkse taken

Coulisse kent twee bedrijfsonderdelen, waarbij de divisie Componenten zich richt op het leveren van onze producten in onderdelen voor de maatwerkbranche en de divisie DIY op het leveren als gereed product voor de doe-het-zelfmarkt.
De afdeling Supply Chain Components beheert totaal circa 8.000 artikelen, variƫrend van kunststofonderdelen en gemotoriseerde onderdelen tot stoffen voor raamdecoratie. In de rol van Supply Chain Planner werk je veel samen met andere afdelingen zoals Sales, Warehouse, Inkoop en Kwaliteit. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager Components

Coulisse Claudia

Wat maakt jouw baan zo interessant bij dit bedrijf?

Bij Coulisse zijn er veel nieuwe uitdagingen. Wij streven ernaar om de processen te optimaliseren. Dit geeft mij de uitdaging om mijn capaciteiten optimaal in te zetten.

Kwaliteiten

  • HBO
  • Analytisch sterk
  • Communicatief
  • Engels