Terug naar overzicht

Bouwkundig tekenaar

  • 38- urige werkweek
  • salaris op basis cao timmerindustrie
  • reiskostenvergoeding

Bedrijfsverhaal & toekomst

PREFAST is gevestigd in Almelo en maakt geprefabriceerde uitbouwen voor de particuliere woningmarkt. Zij realiseren de uitbouw binnen 5 dagen, dat betekent minimale overlast voor de consument met een maximaal resultaat.

Het team bestaat uit drie verkopers, een tekenaar en de productie. Nuchter en gezellig team met een

Het werk

Voor deze brede en afwisselende functie, zoeken wij een collega die op basis van de getekende opdrachtbevestiging, de wensen van de particuliere klant kan uitwerken in een maatwerk woonmodule.  Je voert dit werk niet alleen uit, aangezien Prefast groeit, betreft het een nieuwe functie, waarin je gaat samenwerken met onze huidige werkvoorbereider/tekenaar.

Het zwaartepunt in deze functie ligt op het 2D en 3D tekenen. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het contact en de afstemming met de consument en de interne afdelingen om een project zo goed mogelijk te laten verlopen.

Communication

Service afstemming klant

Paper

Tekenen en projectvoorbereiding

Dagelijkse taken

Eens per week heb je een “buitendag”. Dit houdt in dat je met een aantal getekende opdrachtbevestigingen naar de particuliere klanten toegaat.

Nadat je het zelf hebt ingemeten en de situatie voor de containers en kraan om de uitbouw te kunnen plaatsen in kaart hebt gebracht, neem je verkooptekening en opdrachtbevestiging nogmaals in detail met de klant door.


Op kantoor zorg je zelf bij terugkomst voor de inkoop van de materialen, containers en kranen.

Na oplevering ben je ook verantwoordelijk voor de service.

Jouw bijdrage zorgt dus voor een optimaal resultaat voor de klant en jouw tekeningen zijn tevens het belangrijkste instructiedocument voor de Productie- en Montageafdeling.

Wat maakt jouw baan zo interessant bij dit bedrijf?

Ik ben monteur bij Prefast en samen met mijn collega's zorgen wij ervoor dat de uitbouwen in de productiehal gemaakt worden. Ik werk hier nu al enkele jaren met veel plezier. 

Kwaliteiten

  • Tekenervaring is van belang en  in bezit van een bouwkundige diploma
  • Communiceren, zowel met collega’s als met de klant
  • Bereid om Hsb cad te leren
Kom in contact