Sprintto interesse?

HR-totaalpakket voor kwalitatief personeel

Sprintto

Wij bestuderen werkgever en werknemer

Wij nemen in de eerste en tweede stap de tijd om werkgever te leren kennen (jullie bedrijf, cultuur, geschiedenis en toekomst/visie) om het DNA van het bedrijf naar voren te laten komen. En wij brengen jullie gewenste profiel voor medewerkers in kaart (drive, motivatie, interesses en toekomst) om de doelgroep te bepalen en te bereiken.

Branding

Wil je mensen voor je laten werken, dan moet het DNA van het bedrijf naar voren komen. Dit verzorgen wij voordat wij met de werving starten. Dit doen wij door middel van Branding! WerkenBij website, campagne, naamsbekendheid, video enzovoorts.

Werving

Wij komen daar waar de doelgroep zich bevindt, niet persé daar waar de doelgroep ons zoekt. Want dat doet het grootste deel niet.

Selectie

Omdat wij uw bedrijf én de doelgroep kennen, kunnen wij de juiste mensen selecteren die bij uw bedrijf willen werken. Deze aanpak levert succes op en het uitstroom percentage wordt verlaagd.

Uniek investeringsmodel

Ons interessante concept sluit volledig aan binnen de huidige tijd. U bent bij veel bureaus vooraf al duizenden euro’s kwijt aan investeringskosten om de top kandidaat te vinden. Sprintto garandeert dat de hoge investeringskosten voor u uitblijven! Wat onze aanpak uniek maakt is dat wij met u meegroeien. Wij zorgen voor het HR-totaalpakket en investeren het meest. Onze beloning volgt met jullie benefits!