Poolmanagement bij Sprintto

Geen dag is hetzelfde in uw bedrijf en dat begrijpen wij als geen ander. Sprintto zorgt dan ook voor een pool met flexibele medewerkers die ook elk moment inzetbaar zijn. Maar we gaan nog een stapje verder. 

088 54 660 45

We sturen niet steeds nieuwe gezichten de werkvloer op, maar zorgen ervoor dat een aantal vaste flexmedewerkers regelmatig aan het werk gaan in uw bedrijf. Daardoor hoeft u niet steeds nieuwe namen te leren of nieuwe mensen in te werken en raakt u sneller vertrouwd met de flexmedewerkers die al eens eerder bij u hebben gewerkt. En de medewerkers? Wij geven hen zekerheid waardoor zij op een gemotiveerde manier hun werk kunnen doen. 

Horeca

Flexmedewerkers zijn optimaal in te zetten in de Horecasector. Bij terrasweer kunt u uw pool snel opschalen met personeel die u organisatie al kent. Sprintto heeft een grote pool met studenten die door flexibele lesroosters veel tijd hebben om te werken. Het kan gaan om hulp in de bediening, afwas of keuken van uw restaurant, hotel of strandpaviljoen. Een groot voordeel is dat de meeste studenten al veel horeca-ervaring hebben en ze breed inzetbaar zijn. 

Facilitair/schoonmaak

Naast horecapersoneel biedt Sprintto ook een groot aantal flexmedewerkers die schoonmaak en facilitair onderhoud verrichten. Zij zorgen voor de schoonmaak van uw kantoor, hotelkamers en vakantiehuisjes. Het zijn mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. 

Orderpickers/inventarisatie

Veel bedrijven hebben behoefte aan flexibele medewerkers om in te zetten als orderpickers of inventarisatiemedewerkers. Dit kan gaan om werk in een warehouse of het meewerken aan een inventarisatieopdracht.  Wij bieden enthousiaste ervaren medewerkers die zowel de kwaliteit als de snelheid kunnen waarborgen. 

088 54 660 45