Twee collega's bespreken hun werk
Bo Beurkens-Blankestijn

Sprintto begrijpt naar welke kandidaat wij op zoek zijn en die ook past binnen ons bedrijfscultuur. Het totaalconcept is onderscheidend in de huidige tijd en arbeidsmarkt.

onze Partners

We werken met bedrijven van groot tot klein

Case study Lageschaar

Joost van Lageschaar

“De no-nonsense aanpak (geen loze beloften doen), de open- en transparante communicatie en de keiharde resultaten voortkomend uit het totaalconcept spreekt mij erg aan in de samenwerking met Sprintto”.

Joost Berendsen
Directeur Lageschaar
Uitvraag

Sinds de intrede in ons nieuwe pand in Groenlo hebben wij de ambitie om de volgende stappen te zetten. Dit resulteerde in personele uitdagingen. Op alle terreinen konden we handjes gebruiken.

Aanpak

Sprintto heeft voor ons de Werken-bij website gemaakt waar alle vacatures op te zien zijn. De invulling is ook door Sprintto gedaan. Daarbij hebben ze online marketing campagnes gevoerd om de kandidaten te bereiken die wij graag in ons team willen.

Resultaat

Het unieke totaalconcept heeft nu de eerste werknemers voortgebracht. De nuchtere manier van samenwerken past heel goed bij ons. Ook het gemak en de ontzorging waarmee we een nieuwe vacature kunnen optuigen is heel prettig. Op naar meer!

Case study Emergo

Uitvraag

We zijn verhuisd naar een grotere locatie in Almelo en Stadskanaal. Dit zorgde voor een groter personeelsbehoefte in het afgelopen halfjaar. Met de intentie om kwalitatieve teams in te zetten in de productiehal.

Aanpak

Sprintto heeft samen met ons een plan van aanpak ontwikkeld waarin het DNA van Emergo naar voren is gekomen en waarbij Sprintto een profiel heeft opgesteld van de gewenste kandidaat.

Resultaat

Het totaalconcept van Sprintto heeft geresulteerd in het structureel aanbieden van kwalitatieve kandidaten, waarbij ons uitstroompercentage verlaagd werd.

Bo van Emergo

“Sprintto begrijpt naar welke kandidaat wij op zoek zijn en die ook past binnen ons bedrijfscultuur. Het totaalconcept is onderscheidend in de huidige tijd en arbeidsmarkt.”

Bo Beurkens-Blankestijn
HR Adviseur Emergo

Heb jij een personele uitdaging voor ons?

Daag ons uit en plan een kennismakingsgesprek!